[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

Re: 1-18-15 bug?



Title: Message
 
It is Bug#: 2465
----- Original Message -----
From: Ken Clark
Sent: Wednesday, February 12, 2003 10:24 AM
Subject: RE: 1-18-15 bug?

Is there a bug# for this yet?

 

Ken

 

 

-----Original Message-----
From: owner-support@dieboldes.com [mailto:owner-support@dieboldes.com] On Behalf Of Nel Finberg
Sent: Monday, February 03, 2003 11:21 AM
To: Support
Subject: FW: 1-18-15 bug?

 

It was just pointed out that there ain't no such word as 'activing' ... what I meant was 'activating', as in double-clicking ... sorry for the confusion ...

 

Nel

-----Original Message-----
From: Nel Finberg [mailto:nel@dieboldes.com]
Sent: February 3, 2003 9:58 AM
To: 'support@dieboldes.com'
Subject: RE: 1-18-15 bug?

Activing the Ballot or Card Editor in GEMS ...

 

Nel

-----Original Message-----
From: owner-support@dieboldes.com [mailto:owner-support@dieboldes.com] On Behalf Of Steve Knecht
Sent: February 1, 2003 11:21 PM
To: support@dieboldes.com
Subject: RE: 1-18-15 bug?

Ken,  I don't understand.  Don says "It is taking approx. 45 sec for a ballot image to be displayed. A small election - 1 race - displayed in about 3 sec." How could that be GEMS and OP SCAN?  When does op scan take approx. 45 sec. to display?

-----Original Message-----
From: owner-support@dieboldes.com [mailto:owner-support@dieboldes.com]On Behalf Of Ken Clark
Sent: Friday, January 31, 2003 9:04 AM
To: support@dieboldes.com
Subject: RE: 1-18-15 bug?

Don is talking about GEMS and opscan, while your problems in California were with touch screen.  Those are such different code paths on such different hardware that there really isnít any possibility of the problems being related.

 

Ken

 

 

-----Original Message-----
From: owner-support@dieboldes.com [mailto:owner-support@dieboldes.com] On Behalf Of Steve Knecht
Sent: Thursday, January 30, 2003 8:45 PM
To: support@dieboldes.com
Subject: RE: 1-18-15 bug?

 

Maybe our 45 seconds in CA. in Alameda, Santa Clara, and LA didn't have anything to do with the ballot??  That would be interesting.

-----Original Message-----
From: owner-support@dieboldes.com [mailto:owner-support@dieboldes.com]On Behalf Of Ken Clark
Sent: Thursday, January 30, 2003 10:39 AM
To: support@dieboldes.com
Subject: RE: 1-18-15 bug?

Nah, 2 seconds to 45 seconds Ė something is wrong.  Post the bug and attach the database and someone will look into it.

 

Ken

 

 

-----Original Message-----
From: owner-support@dieboldes.com [mailto:owner-support@dieboldes.com] On Behalf Of Tari Runyan
Sent: Thursday, January 30, 2003 9:37 AM
To: support@dieboldes.com
Subject: Re: 1-18-15 bug?

 

I doubt it is a bug -  18-15 gives you art in languages and the sort time is a little longer.  IMO anyway -  what do the guys up North say?

Tari

----- Original Message -----

Sent: Thursday, January 30, 2003 11:24 AM

Subject: 1-18-15 bug?

 

Has anyone conducted a fairly large size election using 1-18-15?

PROBLEM - Jeff Co Ky upgraded from 1-17-17 to 1-18-15 hoping to correct modem and audio problems. General 2002 election upgraded to 1-18-15. It is taking approx. 45 sec for a ballot image to be displayed. A small election - 1 race - displayed in about 3 sec.

    I had them send me the database. Loaded on my laptop in 1-17-15. Ballot image up in 2 sec., upgraded to 1-17-22 with same results. Upgraded to 1-18-15 image in 45 sec.. They have 277 ballot styles in this election. Need an answer by 9:00 am monday when they will start to modify master. The db was without audio. db with audio had the same results. It would appear this is a software bug. I will submit to Bugzilla if no one has an answer.

Thanks: Don B

Donald W. Biszmaier
Support Services Specialist
Diebold Election Systems, Inc.
7717 Greenwood Rd.
Louisville, Ky. 40258
Office 502-244-8645
Cell 502-314-6936
Fax 502-254-7835